Oppaat & dokumentit

Tutustu ladattaviin aineistoihimme

Tarjoamme asiakkaillemme hyödyllisiä aineistoja niin asuntosijoittamisen opiskeluun kuin oman omaisuuden hallintaan. Ladattavat oppaat sekä työkalut on tarkoitettu itsensä kehittämiseen sekä mahdollistamaan oman toiminnan entistä parempi ja ammattimaisempi tekeminen. Pyrimme jatkuvasti tuottamaan lisää sisältöjä sinua varten, olitpa sitten asunnon myyjä, ostaja tai  vaikka asuntosijoittaja.

 

Jokaisella on joskus edessä ensimmäisten sijoitusasuntojen ostaminen. Oppaasta saat 15 vinkkiä kuinka lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

BRRRR-strategiaa on käyttänyt menestyksekkäästi monet asuntosijoittajat. Lataa opas ja tutustu strategiaan.

Lataa monipuolinen ja selkeä vuokratuottolaskuri oman sijoituksesi tuoton laskemiseen sekä seurantaan.

Lataa hyväksi todettu ja tarkasti rakennettu vuokrasopimus oikeaoppisten vuokrasopimusten solmimiseen. Täydennä sopimusta mielesi mukaan.

Lataa kerralla valmiiksi tarkastettu takaussopimuspohja, irtisanomisilmoituspohja, vuokranantajan muistilista ja paljon muuta (tulossa pian)

Tutustu blogiimme ja sisältöihimme

Tuotamme ladattavien oppaiden ja dokumenttien ohella blogisisältöjä, joista saat tietoa varsinkin asuntosijoittajille tarkoitetuista aiheista. Sisällöt eivät ole pelkästään sijoittajille, vaan sieltä voit ammentaa oppeja myös tavallisiin, arkisiin asioihin asuntojen kanssa pelaamiseen. Mikäli asunnon myynti, ostaminen tai sijoittaminen kiinnostaa, tutustu ja lue blogiamme.

Blogi: Mitä asuntomarkkinoilla on tapahtunut huonoina aikoina?

Vaikka yleensä ei ole taakse katsomista, on silti hyvä välillä kurkistaa myös historiaan, kuinka asuntomarkkinat ovat historiallisesti käyttäytyneet erilaisissa kriiseissä ja tilanteissa. Kun mietit asunnon ostamista, on hyvä tiedostaa, millaisen sijoitusinstrumentin...

Blogi: 5 huomioitavaa riskiä asuntosijoittamisessa

Riskejä ei kannata pelätä tai säikähtää asuntosijoittamisessa, mutta niitä on hyvä tarkastella kriittisesti ja rehellisesti. Asuntosijoittamisessa, niin kuin monessa muussakin omaisuuslajissa on omat riskinsä, jotka pitää tunnistaa ja ottaa huomioon sijoitusta...

Blogi: Asunnon myynti itse

Asunnon myynti itse   Mitä asunnon itsemyynti oikein vaatii, ja mitä se tarkoittaa käytännössä myyjän sekä ostajan näkökulmasta? Asunnon myynti itse voi näyttää ulospäin helpolta ja suoraviivaiselta, mutta taustalla on kuitenkin erinäisiä juridisia vaiheita,...

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista asuntosijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala – Kiinteistövälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi