Oppaat & dokumentit

Tutustu ladattaviin aineistoihimme

Tarjoamme asiakkaillemme hyödyllisiä aineistoja niin asuntosijoittamisen opiskeluun kuin oman omaisuuden hallintaan. Ladattavat oppaat sekä työkalut on tarkoitettu itsensä kehittämiseen sekä mahdollistamaan oman toiminnan entistä parempi ja ammattimaisempi tekeminen. Pyrimme jatkuvasti tuottamaan lisää sisältöjä sinua varten.

 

Jokaisella on joskus edessä ensimmäisten sijoitusasuntojen ostaminen. Oppaasta saat 15 vinkkiä kuinka lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

BRRRR-strategiaa on käyttänyt menestyksekkäästi monet asuntosijoittajat. Lataa opas ja tutustu strategiaan.

Lataa monipuolinen ja selkeä vuokratuottolaskuri oman sijoituksesi tuoton laskemiseen sekä seurantaan.

Lataa hyväksi todettu ja tarkasti rakennettu vuokrasopimus oikeaoppisten vuokrasopimusten solmimiseen. Täydennä sopimusta mielesi mukaan.

Lataa kerralla valmiiksi tarkastettu takaussopimuspohja, irtisanomisilmoituspohja, vuokranantajan muistilista ja paljon muuta (tulossa pian)

Tutustu blogiimme ja sisältöihimme

Tuotamme ladattavien oppaiden ja dokumenttien ohella blogisisältöjä, joista saat tietoa varsinkin asuntosijoittajille tarkoitetuista aiheista. Sisällöt eivät ole pelkästään sijoittajille, vaan sieltä voit ammentaa oppeja myös tavallisiin, arkisiin asioihin asuntojen kanssa pelaamiseen. Mikäli asunnon myynti, ostaminen tai sijoittaminen kiinnostaa, tutustu ja lue blogiamme.

Blogi: Vuokralainen ei maksa vuokria. Mitä tehdä?

Vuokralainen ei maksa vuokria ajallaan. Mitä pitäisi tehdä?   Ongelma on onneksi harvinainen, mutta josta yleensä pelotellaan tai pahimmassa tapauksessa lehtien otsikot pursuavat ”maksamattomia vuokria”. Vuokran maksamatta jättäminen ei automaattisesti tarkoita...

Blogi: Kannattaako ostaa uusi vai vanhempi asunto?

Kahden strategian väliltä vai molempia? Kannattaako ostaa uusi vai vanhempi asunto sijoitusasunnoksi?   Asuntosijoittamisesta puhuttaessa hyvin yleinen keskustelunaihe on se, kannattaako nyt ostaa markkinoilta uusi vai vanha asunto? Kysymys on tosissaan hyvä ja...

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista asuntosijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala, LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi