Oppaat & dokumentit

Tutustu ladattaviin aineistoihimme

Tarjoamme asiakkaillemme hyödyllisiä aineistoja niin asuntosijoittamisen opiskeluun kuin oman omaisuuden hallintaan. Ladattavat oppaat sekä työkalut on tarkoitettu itsensä kehittämiseen sekä mahdollistamaan oman toiminnan entistä parempi ja ammattimaisempi tekeminen. Pyrimme jatkuvasti tuottamaan lisää sisältöjä sinua varten.

 

Jokaisella on joskus edessä ensimmäisten sijoitusasuntojen ostaminen. Oppaasta saat 15 vinkkiä kuinka lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

BRRRR-strategiaa on käyttänyt menestyksekkäästi monet asuntosijoittajat. Lataa opas ja tutustu strategiaan.

Lataa monipuolinen ja selkeä vuokratuottolaskuri oman sijoituksesi tuoton laskemiseen sekä seurantaan.

Lataa hyväksi todettu ja tarkasti rakennettu vuokrasopimus oikeaoppisten vuokrasopimusten solmimiseen. Täydennä sopimusta mielesi mukaan.

Lataa kerralla valmiiksi tarkastettu takaussopimuspohja, irtisanomisilmoituspohja, vuokranantajan muistilista ja paljon muuta (tulossa pian)

Tutustu blogiimme ja sisältöihimme

Tuotamme ladattavien oppaiden ja dokumenttien ohella blogisisältöjä, joista saat tietoa varsinkin asuntosijoittajille tarkoitetuista aiheista. Sisällöt eivät ole pelkästään sijoittajille, vaan sieltä voit ammentaa oppeja myös tavallisiin, arkisiin asioihin asuntojen kanssa pelaamiseen. Mikäli asunnon myynti, ostaminen tai sijoittaminen kiinnostaa, tutustu ja lue blogiamme.

Blogi: Nämä sinun tulee tietää taloyhtiöremonteista

Taloyhtiön remontit ovat yleensä se iso paha susi, jota pelätään ja vieroksutaan kuin ruttoa. Remontit ovat ehkä kaikista eniten keskustelluin aihe, kun puhutaan asuntoihin sijoittamisesta tai oman kodin hankinnasta. Onkohan putkiremontti tehty? Mitä remontteja on...

Blogi: Kuinka puran vuokrasopimuksen laillisesti?

Vuokrasuhteen purkaminen on erittäin harmillinen homma mutta samalla onneksi suhteellisen harvinainen tapahtuma. Yleensä erinäisillä sovitteluilla ja avoimella keskustelulla saadaan aikaan se, että varoittamiseen tai purkamiseen asti ei tarvitse edetä. Mikäli...

Blogi: 10 vinkkiä mitä huomioida asunnon ostamisessa

Ennen asunnon ostamista, on hyvä miettiä muutamia seikkoja, jotka ovat tärkeitä niin sijoittajalle kuin omistusasujalle. Asunnon ostaminen on hyvin usein tunneasia, mutta kylmille faktoille ja raa'alle datalle kannattaa antaa tilaa. Tutki tarkkaan, mitä taloyhtiö...

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista asuntosijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala, LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi