Oppaat & dokumentit

Tutustu ladattaviin aineistoihimme

Tarjoamme asiakkaillemme hyödyllisiä aineistoja niin asuntosijoittamisen opiskeluun kuin oman omaisuuden hallintaan. Ladattavat oppaat sekä työkalut on tarkoitettu itsensä kehittämiseen sekä mahdollistamaan oman toiminnan entistä parempi ja ammattimaisempi tekeminen. Pyrimme jatkuvasti tuottamaan lisää sisältöjä sinua varten, olitpa sitten asunnon myyjä, ostaja tai  vaikka asuntosijoittaja.

 

Jokaisella on joskus edessä ensimmäisten sijoitusasuntojen ostaminen. Oppaasta saat 15 vinkkiä kuinka lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

BRRRR-strategiaa on käyttänyt menestyksekkäästi monet asuntosijoittajat. Lataa opas ja tutustu strategiaan.

Lataa monipuolinen ja selkeä vuokratuottolaskuri oman sijoituksesi tuoton laskemiseen sekä seurantaan.

Lataa hyväksi todettu ja tarkasti rakennettu vuokrasopimus oikeaoppisten vuokrasopimusten solmimiseen. Täydennä sopimusta mielesi mukaan.

Lataa kerralla valmiiksi tarkastettu takaussopimuspohja, irtisanomisilmoituspohja, vuokranantajan muistilista ja alku- ja lopputarkastuspöytäkirja.

Asuntokaupan ABC

 

Jokainen asunnon ostaja ja myyjä kohtaa asuntokaupassa erilaisia dokumentteja, selvitystyötä ja asioita, jotka tulee selvittää ennen varsinaista kauppaa. Asuntokauppa sisältääkin paljon erilaisia vaiheita ja tietoa, jotka kaikki tähtäävät oikean informaation esittämiseen molemmille osapuolille. Olemme koostaneet kattavan listan asunnon ostajalle ja myyjälle tärkeistä dokumenteista sekä tiedoista joka kantaa nimeä Asuntokaupan ABC. Tutustu asunnon myyjän ja ostajan kattavaan tietopakettiin.

> Isännöitsijäntodistus > Yhtiöjärjestys > PTS > Tilinpäätös > Tuloslaskelma ja Tase > Energiatodistus > Budjetti > Kunnossapitotarvesuunnitelma > Asbestianalyysi > Kauppakirja > Valtakirja >  Rahanpesulaki > Rahoitusvastike > Hoitovastike > Pääomavastike > Korjausvastike > Remonttilaina > Tuloutus > Rahastointi > Varainsiirtovero > MyyntivoittoveroKuolinpesä > Edunvalvoja > Ensiasunnon ostajan verovapaus > Isännöitsijä > VastuuvapausHallitus > Asunto-osakeyhtiölaki > Kaavoitus

Tutustu blogiimme ja sisältöihimme

Tuotamme ladattavien oppaiden ja dokumenttien ohella blogisisältöjä, joista saat tietoa varsinkin asuntosijoittajille tarkoitetuista aiheista. Sisällöt eivät ole pelkästään sijoittajille, vaan sieltä voit ammentaa oppeja myös tavallisiin, arkisiin asioihin asuntojen kanssa pelaamiseen. Mikäli asunnon myynti, ostaminen tai sijoittaminen kiinnostaa, tutustu ja lue blogiamme.

Blogi: 15 vinkkiä vuokratuoton parantamiseen

15 vinkkiä vuokratuoton parantamiseen   Osana asuntosijoittamista sekä salkunhallintaa tulee miettiä jatkuvasti, kuinka tai millä toimenpiteillä pystyn kehittämään asunnoistani saatavaa vuokratuottoa. Vuokratuoton voi myös ajatella muunakin kuin suorana rahana....

Blogi: Vuosi 2020 – Versus Asunnot

En olisi koskaan uskonut, että pääsen juhlistamaan ja päättämään vuoden yrittäjänä. Jo pienenä poikana siitä kyllä haaveilin, mutta nyt kun se on oikeasti totta, ei sitä aina ymmärrä uskoa todeksi. Maaliskuussa 2020 jännitti ja hikoilutti, sillä sen kuun lopussa tuli...

Blogi: Mikä on 72-sääntö ja miten se toimii?

72-sääntö on loistava keksintö laskea yksinkertaisesti aika, joka menee sijoituksesi arvon tuplaantumiseen. Välillä asiasta saattaa kuulla mainittavan, mutta sääntö saattaa olla hankala hahmottaa, että miten se oikein toimii ja lasketaan. Asia on oikeasti todella...

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista asuntosijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala – Kiinteistövälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.