Oppaat & dokumentit

Tutustu ladattaviin aineistoihimme

Tarjoamme asiakkaillemme hyödyllisiä aineistoja niin asuntosijoittamisen opiskeluun kuin oman omaisuuden hallintaan. Ladattavat oppaat sekä työkalut on tarkoitettu itsensä kehittämiseen sekä mahdollistamaan oman toiminnan entistä parempi ja ammattimaisempi tekeminen. Pyrimme jatkuvasti tuottamaan lisää sisältöjä sinua varten, olitpa sitten asunnon myyjä, ostaja tai  vaikka asuntosijoittaja.

 

Jokaisella on joskus edessä ensimmäisten sijoitusasuntojen ostaminen. Oppaasta saat 15 vinkkiä kuinka lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

BRRRR-strategiaa on käyttänyt menestyksekkäästi monet asuntosijoittajat. Lataa opas ja tutustu strategiaan.

Lataa monipuolinen ja selkeä vuokratuottolaskuri oman sijoituksesi tuoton laskemiseen sekä seurantaan.

Lataa hyväksi todettu ja tarkasti rakennettu vuokrasopimus oikeaoppisten vuokrasopimusten solmimiseen. Täydennä sopimusta mielesi mukaan.

Lataa kerralla valmiiksi tarkastettu takaussopimuspohja, irtisanomisilmoituspohja, vuokranantajan muistilista ja alku- ja lopputarkastuspöytäkirja.

Asuntokaupan ABC

 

Jokainen asunnon ostaja ja myyjä kohtaa asuntokaupassa erilaisia dokumentteja, selvitystyötä ja asioita, jotka tulee selvittää ennen varsinaista kauppaa. Asuntokauppa sisältääkin paljon erilaisia vaiheita ja tietoa, jotka kaikki tähtäävät oikean informaation esittämiseen molemmille osapuolille. Olemme koostaneet kattavan listan asunnon ostajalle ja myyjälle tärkeistä dokumenteista sekä tiedoista joka kantaa nimeä Asuntokaupan ABC. Tutustu asunnon myyjän ja ostajan kattavaan tietopakettiin.

> Isännöitsijäntodistus > Yhtiöjärjestys > PTS > Tilinpäätös > Tuloslaskelma ja Tase > Energiatodistus > Budjetti > Kunnossapitotarvesuunnitelma > Asbestianalyysi > Kauppakirja > Valtakirja >  Rahanpesulaki > Rahoitusvastike > Hoitovastike > Pääomavastike > Korjausvastike > Remonttilaina > Tuloutus > Rahastointi > Varainsiirtovero > MyyntivoittoveroKuolinpesä > Edunvalvoja > Ensiasunnon ostajan verovapaus > Isännöitsijä > VastuuvapausHallitus > Asunto-osakeyhtiölaki > Kaavoitus >

Tutustu blogiimme ja sisältöihimme

Tuotamme ladattavien oppaiden ja dokumenttien ohella blogisisältöjä, joista saat tietoa varsinkin asuntosijoittajille tarkoitetuista aiheista. Sisällöt eivät ole pelkästään sijoittajille, vaan sieltä voit ammentaa oppeja myös tavallisiin, arkisiin asioihin asuntojen kanssa pelaamiseen. Mikäli asunnon myynti, ostaminen tai sijoittaminen kiinnostaa, tutustu ja lue blogiamme.

Liiketoimintakauppa. Versus Asunnot osaksi Asuntoneuvoja -konsernia.

Asiakkaille tiedoksi. Versus Asunnot jatkaa toimintaa normaalisti osana Asuntoneuvoja -konsernia, palvellen jatkossa Suomen Asuntoneuvojan asiakaskuntaa. Tiedote 19.4.2022: Versus Asunnot on nyt osa Suomen Asuntoneuvoja -konsernia Suomen Asuntoneuvoja Oy vahvistaa...

Blogi: Mitä isännöitsijäntodistus pitää sisällään?

Isännöitsijäntodistus   Isännöitsijäntodistus on tärkeä asiakirja asuntoasioissa. Isännöintiyrityksen kokoama isännöitsijäntodistus sisältää monipuolista ja tarkkaa tietoa taloyhtiön asioista nyt ja tulevaisuudessa. Isännöitsijäntodistus asuntokaupoissa...

Blogi: 5 neuvoa kuinka lähteä neuvottelemaan pankin kanssa sijoitusasuntolainasta

5 neuvoa kuinka lähteä neuvottelemaan pankin kanssa sijoitusasuntolainasta?   Asuntosijoittajan ja asunnon ostajan ylivoimaisesti tärkeimpiä kumppaneita on pankki. Ilman pankkikumppania on usein turha haaveilla asunnon ostamisesta, ellei käteisvaranto ole sitä...

To the investor list?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista asuntosijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala – Kiinteistövälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.