Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu usein esitettyihin kysymyksiin kiinteistövälityspalveluistamme. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan vielä tämänkin jälkeen, ole rohkeasti yhteydessä kiinteistönvälittäjäämme niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme olla avuksi.

1. Miten lähden liikkeelle?

Mikäli olet päättänyt että haluat myydä asuntosi, lähde tästä linkistä liikkeelle ja täytä asuntosi perustiedot lomakkeelle. Sen jälkeen valitse itsellesi sopiva kiinteistövälityspalvelu sekä lisäpalvelut. Tämän jälkeen klikkaat ”Tilaa”. Versus Asuntojen laillistettu kiinteistövälittäjä ottaa sinuun pian yhteyttä ja voitte keskustella kuinka toimitaan siitä eteenpäin.

2. Mikä on DIAS?

DIAS on 2019 ilmestynyt ja Versus Asuntojenkin käyttöön ottama Digitaalinen Asuntokauppa -järjestelmä. DIAS:lla voidaan hoitaa niin kauppakirjan allekirjoitus, osakekirjojen siirtomerkinnät kuin kauppahinnan maksut täysin turvallisesti vaikka kotisohvalta ajasta riippumatta. Käytämme DIAS järjestelmää mikäli se vain on mahdollista. Henkilöstömme kertoo sinulle mielellään lisää tästä.

3. Kun ostan teiltä välityspalvelun, mitä minun pitää tehdä?

Kiinteistövälittäjän haastatelun ja toimeksiantosopimuksen tekemisen jälkeen sinun vastuullesi jää vain asuntonäyttöjen pitäminen. Versus Asunnot hoitaa taustalla kaiken muun puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia tai stressata mistään. Sinä tunnet oman asuntosi parhaiten joten on myös luontevaa, että sinä olet paikalla kun asuntoa tulee esitellä. Kauppojen synnyttyä kaupantekotilaisuus on toinen asia, mikä sinun tulee sopia yhdessä ostajan kanssa. Kiinteistönvälittäjä hoitaa kaikki tarvittavat asiakirjat kaupantekotilaisuuteen, vastuullesi jää ainoastaan sopia aika pankkiin ostajan kanssa.

4. Mihin olen yhteydessä jos tulee kysyttävää?

Versus Asunnot avustaa sinua läpi koko prosessin. Jos jotain askarruttavaa tulee vastaan tai tarvitset apua, soita meille niin autamme sinua eteenpäin. Kiinteistönvälittäjämme auttaa sinua mielellään.

5. Ovatko etänäytöt turvallisia?

Kiinteistövälittäjällä (eli meillä) on vastuu huoneistosta ja sen irtaimistosta näytön aikana. Etänäyttö on turvallinen tapa näyttää asuntoa potentiaaliselle asunnon ostajalle. Tunnistamme kävijän vahvalla tunnistautumisella ja seuraamme reaaliajassa näytön sujumista. Asuntoon asennettu laite ilmoittaa meille, milloin mahdollinen ostaja on poistunut huoneistosta.

6. Mitä asiakirjakuluihin sisältyy?

Asiakirjakuluihin sisältyy isännöitsijältä tilattavat dokumentit kuten isännöitsijäntodistus, tilinpäätöstiedot, yhtiöjärjestys, pohjakuvat, kunnossapitotarveselvitys, energiatodistus, lainaosuuksien selvitykset kaupantekopäivälle. Lisäksi asiakirjakuluihin kuuluu kohteen valokuvaus.

7. Miten välityspalkkio muodostuu?

Käytämme kiinteää palkkiomallia. Huoneiston koosta tai sijainnista riippumatta palkkiomme on aina sama sisältäen alv 24%.

8. Voinko myydä omakotitaloni Versus Asuntojen kautta?

Valitettavasti tällä hetkellä Versus Asunnot toimivat ainoastaan osakkeellisten huoneistojen välittäjänä (kerrostalo, rivitalo tai erillistalo eli yli 4 huoneiston taloyhtiöt.)

9. Voinko ostaa sijoitusasunnon teidän kauttanne?

Tarjoamme yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaillemme hyviä sijoitusasuntokohteita hyviltä sijainneilta. Liity sähköpostilistallemme tästä ja kuule ensimmäisenä hyvistä sijoituskohteista kun niitä tulee tarjolle.

10. Kuinka pidän asuntonäytöt itse?

Versus Asunnot hoitaa asuntonäyttöjä varten kaikki lakisääteiset paperityöt sinulle valmiiksi. Saat myös postissa kaikki lakisääteiset dokumentit, jotka voivat olla esillä ja asiakkaiden saatavilla asuntonäytöllä. Asuntonäyttöjen pitämistä ei kannata jännittää. Rento ote ja ole kuin kotonasi. Mikäli jokin askarruttaa tai asuntonätöllä ilmenee jotain, johon et osaa vastata, kiinteistönvälittäjämme on kyllä tukenasi. Kirjoitimme aiheesta blogin, johon kannattaa tutustua tästä linkistä.

11. Missä paikkakunnilla Versus Asunnot toimii?

Toimimme tällä hetkellä ainakin seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Seinäjoki, Oulu, Vaasa, Riihimäki, Rovaniemi, Lahti, Kajaani, Espoo, Turku, Lappeenranta, Järvenpää, Joensuu, Kotka, Pori, Kokkola, Ylöjärvi, Nokia, Kankaanpää, Raahe, Keuruu, Alajärvi, Kauhava, Lapua, Nurmijärvi, Hämeenlinna, Kuopio, Varkaus, Lohja.

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista sijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

› Liity sijoittajien sähköpostilistalle

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala – Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi

 

Olemme laillistettu kiinteistövälitysliike. Välitämme asuntoja valtakunnallisesti. Sinua palvelee aina laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) suorittanut välittäjä. 

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.