Kiinteistönvälitys / Asunnon myynti

Myydään asuntosi yhdessä. 

Tiedämme kokemuksesta, että asunnon omistaja tietää ja tuntee myytävän kohteen parhaiten ja osaa kertoa siitä sellaisia asioita, joita kiinteistönvälittäjä ei välttämättä osaa. Me tuomme asuntokauppaan apua kaikkiin niihin välityksessä tapahtuviin osa-alueisiin, mitkä eivät ehkä ole sinulle tuttuja. Pidät itse asuntonäytöt, me hoidamme loput. Toimimme valtakunnallisesti.

Kiinteistönvälitystä valtakunnallisesti

 

Toimimme valtakunnallisesti ja välitämme vain osakkeellisia huoneistoja, eli kerrostaloasuntoja, rivitaloja, erillistaloja, luhtitaloja sekä paritaloja yli 4 huoneiston yhtiöistä.

Miksi Versus Asunnot?

– Nykyaikainen ja moderni tapa kiinteistönvälitykseen 

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan kiinteistövälityspalvelun sekä myynnin tukena modernit markkinoinnin keinot, jotka toimivat tehokkaasti ja tarkasti kohdennettuna. Olemme rakentaneet toimintamallimme mahdollisimman tehokkaaksi, koska loppujen lopuksi kyse on siitä, että asunto myydään vaivattomasti, laadukkaasti sekä mahdollisimman nopeasti.

Valitse sinulle sopiva kiinteistönvälityspalvelu


Välitysliiketoimintamme luomisvaiheessa oli jo selvää, että asiakkaalla tulee olla mahdollisuus vaikuttaa palvelunsa sisältöön. Olemme rakentaneet Suomen ensimmäisen välityspalvelun verkkokaupan, jossa voit valita haluamasi lisäpalvelut kokonaisuuteen. Välitämme ympäri Suomen. 

Tehokasta markkinointia

 – Asunnon myynnin tukena

Omistajiemme vuosien ura mainos -ja markkinointitoimistoissa on antanut meille loistavan perustan rakentaa tehokas markkinointikoneisto nopeuttamaan kiinteistönvälitystä. 

Lisäpalvelut asunnon myyntiin 

Olemme suunnitelleet työkalun, jonka avulla voit valita asunnon välitykseen erilaisia lisäpalveluita tarpeen mukaan, aina mainonnan tehostamisesta asunnon etäohjattuihin näyttöihin. Pääset kasaamaan omaa kiinteistövälityspalveluasi tästä linkistä.

Tarjoamme myös tarvittaessa:

– Asunto-osakkeen arviokirja 290 €
– Kauppakirjan teko 390 €
– Asuntonäytöt etänä: Kysy tarjous
– Virtuaalistailaukset: Katso lisää
– Konsultaatio 55 € / alkava tunti

Hinnat sisältävät arvolisäveron.

 

 

Konseptimme sopii erityisen hyvin myös rakennusliikkeille

Edullinen ja tehokas kiinteistönvälityskonsepti istuu hyvin myös uudistuotantoon. Asuntojen myyntiä varten aloitetaan strateginen suunnittelu jo hyvissä ajoin, eikä vasta myynnin alkaessa. Panostamme vahvaan markkinointiin ja otamme huomioon kohderyhmien tarpeet. Lue tästä lisää rakennusliikkeille suunnatusta konseptistamme. 

 

Versus Asunnot on hoitanut nopeasti ja luotettavasti asuntojemme vuokraamista sekä myymistä. Kun on paljon tulipaloja eri paikoissa, niin on tärkeää, että kiinteistönvälitysliikkeen edustajaan saadaan nopeasti yhteys, asiat selviksi ja homma toimii. Ei ole aikaa odottaa koko viikkoa. Versus Asuntojen markkinointi ja myynti-ilmoitukset ovat olleet laadukkaita sekä monipuolisen oivaltavia, mistä pidämme myös. Tulemme jatkamaan yhteistyötä. Suosittelemme heitä välittäjiksi. 

Johannes Karhu

Seinäjoki, Rakennus K.Karhu Oy

Valitsin Versus Asunnot siitä syystä, että Jussi oli alusta asti hyvin motivoitunut välittämään asuntoni nopealla aikataululla, mutta hinnasta yhtään tinkimättä. Pidin siitä, että prosessi lähti heti sujuvasti liikkeelle. Asuntoni myytiin neljässä päivässä pyyntihinnalla. Näytössä kävijöiltä tuli paljon positiivista palautetta siitä, että minä omistaja pidin itse näytöt ja pystyin kertomaan mm. naapureista. Todellakin enemmän, kuin hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen erittäin vahvasti!

Janika Tommila

Tampere

Tilaa Verkkokaupastamme!

Kokoa yhteen kiinteistönvälityspalvelut joita tarvitset ja tilaa helposti netistä. Välityspalkkio laskutetaan vasta kun kohde on saatu myytyä. 

1.Täytä asunnon tiedot

2.Valitse haluamasi lisäpalvelut

3.Tilaa välityspalvelu helposti netistä!

Miten valmistautua asunnon esittelyyn? 

Asunnon myynti on sinun ja kiinteistönvälittäjän yhteispeliä. Kun teet toimeksiannon, lähetämme sinulle kotiin kattavan paketin joka sisältää lain vaatimien myyntiesitteiden lisäksi hyödyllisiä vinkkejä asunnon esittelyä varten. Kirjoitimme aiheesta myös blogitekstin, joka kannattaa lukea. 

Asunnon esittely itse auttaa myös ostajaa

Asunnon myynti saa uuden, loistavan mahdollisuuden erottua edukseen kun asunnon omistaja pystyy itse kertomaan asunnosta potentiaaliselle ostajalle. Tarinat, naapurusto ja miljöö ovat usein asunnon omistajalle arkea, jonka takia hän on paras kertomaan niistä myös ostajalle. Hyödynnä omaa tietotaitoasi asunnosta ja sen ympärillä tapahtuvasta elämästä, sillä ne jos jotkut ovat valtteja asunnon esittelyssä potentiaaliselle ostajalle. Lue myös blogimme aiheesta.

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista sijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala – Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi