Sijoittajalle

Etsitkö hyviä asuntosijoituskohteita?

Tarjoamme jatkuvasti yhteistyökumppaneidemme avulla hyviä sijoitusasuntoja oikeilta paikoilta, oikeaan hintaan. Liity sijoittajalistallemme niin kuulet niistä ensimmäisenä.

19.4.2022: Välitämme jatkossa Suomen Asuntoneuvojan kautta tulleiden asiakkuuksien asuntoja.

Oletko myymässä sijoitusasuntoa?

 

Versus Asuntojen kiinteistönvälityksen konsepti sopii erinomaisesti sijoittajalle. Myyntiprosessi on nykyaikainen ja hyödyntää tehokkaita markkinointikanavia potentiaalisten ostajien löytämiseksi. Pystymme tarjoamaan kustannustehokkuutemme ansiosta sijoittajalle edullisen välityspalkkion, joka ei syö sijoituksen tuottoja. Myynnin tukena on aina Laillistettu Kiinteistönvälittäjä (LKV). Mikäli sinulla on sijoitusasuntoja joista haluat päästä eroon, ole yhteyksissä, keskustellaan ja katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Sijoittaminen on pitkäjänteistä työtä

Asuntosijoittamisessa ei ole oikotietä onneen. Asuntosijoittaminen kannattaa aloittaa sillä, että asettaa omat tavoitteet ja kirkastaa ne itselleen esimerkiksi paperille. Silloin näet omin silmin, miten ja millä tavoin aiot saavuttaa tavoitteesi konkreettisesti. Olemme kirjoittaneet oppaan ensimmäisen sijoitusasunnon ostamisesta. Lue se täältä.

Asuntoihin sijoittaminen on tapa vaurastua

Jokaisessa sijoitusmuodossa on omat riskinsä ja niistä kannattaa olla tietoinen. Asuntosijoittaminen on kuitenkin hyvin vakaa ja ennustettava tapa vaurastua. Lähde rakentamaan omaa asuntosijoitus-salkkua rauhassa omaksi taloudelliseksi turvaksesi. Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta, lataa kirjoittamamme 15 vinkin opas suoraan täältä.

 

Seuraa sijoitustasi

Sijoittaessasi asuntoihin on tärkeää, että seuraat sijoituksiasi tarkasti sekä vuokranmaksujen osalta että myös ostamasi asunnon taloyhtiön tilanteen osalta. Pysy kärryillä taloyhtiön kunnossapidon lisäksi kaupungin kehityksestä sekä alueen asuntomarkkinoista. Yksittäisen tai isommankin asunnon tuottoja sekä avainlukuja kannattaa seurata hyvien laskureiden avulla. Lataa täältä laskurit.

Oletko kuullut etänäytöistä? 

Olemme kehittäneet palvelun joka mahdollistaa asuntonäyttöjen järjestämisen etänä kiinteistönvälittäjän ohjaamana. Tämä palvelu sopii erityisesti sijoittajalle, jonka asunto-osake tai osakkeet sijaitsevat eri paikkakunnalla missä itse asuu. Versus Asunnot myy palvelun valmiina ratkaisuna, ja voit lisätä sen mukaan palvelupakettiin kun rakennat tarjoustasi. Etänäyttö säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa. Samalla se tarjoaa potentiaaliselle ostajalle mahdollisuuden tutustua asuntoon välittäjän aikatauluista riippumatta, silloin kuin hänelle sopii.

Kuinka asuntosijoittamisessa kannattaa lähteä liikkeelle?

 

Asuntoihin sijoittaminen kannattaa aloittaa rauhassa ja harkiten. Tutustu valitsemaasi markkinaan, käy läpi asuntokohteita ja analysoi niitä. Opit pikkuhiljaa käymään läpi sopivia kohteita. Aseta itsellesi tavoitteet ja sijoitussuunnitelma pitkällä tähtäimellä. Olemme kirjoittaneet aiheesta oppaan nimeltä ”15 vinkkiä ensimmäisen sijoitusasunnon ostoon”. Siitä saat hyvät eväät joilla lähteä liikkeelle. Lataa opas täältä.

Oletko myymässä sijoitusasuntoa?

 

Versus Asuntojen välityskonsepti sopii erittäin hyvin sijoittajalle ja sijoitusasunnon myyntiin. Uskomme, että asunnon omistajana tiedät paljon sellaista, mitä välittäjä ei välttämättä osaa tuoda esiin. Tämä on vahvuus ja pitämällä asuntonäytöt itse, säästät sijoitusasuntosi tuotoissa tuhansia euroja. Säästyneet eurot voit käyttää vaikka seuraavan asunnon käsirahaosuuteen. Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

Versus Asunnot on hoitanut nopeasti ja luotettavasti asuntojemme vuokraamista sekä myymistä. Kun on paljon tulipaloja eri paikoissa, niin on tärkeää, että kiinteistönvälitysliikkeen edustajaan saadaan nopeasti yhteys, asiat selviksi ja homma toimii. Ei ole aikaa odottaa koko viikkoa. Versus Asuntojen markkinointi ja myynti-ilmoitukset ovat olleet laadukkaita sekä monipuolisen oivaltavia, mistä pidämme myös. Tulemme jatkamaan yhteistyötä. Suosittelemme heitä välittäjiksi. 

Johannes Karhu

Seinäjoki, Rakennus K.Karhu Oy

Valitsin Versus Asunnot siitä syystä, että Jussi oli alusta asti hyvin motivoitunut välittämään asuntoni nopealla aikataululla, mutta hinnasta yhtään tinkimättä. Pidin siitä, että prosessi lähti heti sujuvasti liikkeelle. Asuntoni myytiin neljässä päivässä pyyntihinnalla. Näytössä kävijöiltä tuli paljon positiivista palautetta siitä, että minä omistaja pidin itse näytöt ja pystyin kertomaan mm. naapureista. Todellakin enemmän, kuin hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen erittäin vahvasti!

Janika Tommila

Tampere

Versus asuntojen kautta koko asunnon myyntiprosessi oli nopea ja vaivaton. Myyntikuvat olivat hyvät ja sitova tarjous saatiin alle kuukaudessa. Jussi hoiti myös tarvittavat paperit moitteetta. Suosittelen.

Niklas Keski-Kasari

Jalasjärvi

Ystävällistä, hyvää ja nopeaa toimintaa. Arvostin paljon sitä, että välittäjältä pystyi kysymään mitä vain ja melkeinpä koska vain. Hän oli aina apunamme. Suosittelen Versus Asuntoja.

Marjo Kompsi

Seinäjoki

Kiinteistönvälitystä ammattimaisesti

 

Toimimme osana Suomen Asuntoneuvoja -konsernia ja välitämme vain osakkeellisia huoneistoja, eli kerrostaloasuntoja, rivitaloja, erillistaloja, luhtitaloja sekä paritaloja yli 4 huoneiston yhtiöistä. Asuntokohteen välitystä hoitaa meillä aina laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV).

Pyydä hinta-arvio asunnostasi

01

Klikkaa alla olevaa painiketta päästäksesi täyttämään myytävän asunnon tiedot

 

02

Täytä kohteen tiedot mahdollisimman tarkkaan, josta haluat välittäjän tekevän hinta-arvion.

 

03

Lähetä tiedot ja odota hetkinen. LKV pätevyyden omaava Kiinteistövälittäjä on sinuun pian yhteydessä.

 

Myy itse, mutta kiinteistönvälittäjä apunasi.

 

Sijoittajalle tärkeä kriteeri asuntosijoittamisessa on se, että kulut pidetään järkevällä tasolla ja asunnosta saatava tuotto korkealla. Käyttämällä Versus Asuntojen välityskonseptia, säästät palkkiossa jopa tuhansia euroja. Kiinteistönvälittäjä on apunasi koko myyntiprosessin ajan. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä myös huolehtii puolestasi kaiken muun, mutta sinulle jää vain asuntonäyttöjen pitäminen. Mikäli Sinua kiinnostaa, tutustu myös blogitekstiimme asunnon myymisestä itse.

Sijoittajablogi

Oletko asuntosijoittaja? Niin mekin. Blogistamme voit lukea hyödyllisiä, ajankohtaisia ja käytännönläheisiä vinkkejä asuntosijoitukseen. 

Liiketoimintakauppa. Versus Asunnot osaksi Asuntoneuvoja -konsernia.

Liiketoimintakauppa. Versus Asunnot osaksi Asuntoneuvoja -konsernia.

Asiakkaille tiedoksi. Versus Asunnot jatkaa toimintaa normaalisti osana Asuntoneuvoja -konsernia, palvellen jatkossa Suomen Asuntoneuvojan asiakaskuntaa. Tiedote 19.4.2022: Versus Asunnot on nyt osa Suomen Asuntoneuvoja -konsernia Suomen Asuntoneuvoja Oy vahvistaa...

Blogi: Mitä isännöitsijäntodistus pitää sisällään?

Blogi: Mitä isännöitsijäntodistus pitää sisällään?

Isännöitsijäntodistus   Isännöitsijäntodistus on tärkeä asiakirja asuntoasioissa. Isännöintiyrityksen kokoama isännöitsijäntodistus sisältää monipuolista ja tarkkaa tietoa taloyhtiön asioista nyt ja tulevaisuudessa. Isännöitsijäntodistus asuntokaupoissa...

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista sijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

› Liity sijoittajien sähköpostilistalle

Ota yhteyttä

Asuntoneuvoja LKV Oy
Jussi Takala – Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.