Sijoittajalle

Etsitkö hyviä asuntosijoituskohteita?

Tarjoamme jatkuvasti yhteistyökumppaneidemme avulla hyviä sijoitusasuntoja oikeilta paikoilta, oikeaan hintaan. Liity sijoittajalistallemme niin kuulet niistä ensimmäisenä.

Oletko myymässä sijoitusasuntoa?

 

Versus Asuntojen kiinteistönvälityksen konsepti sopii erinomaisesti sijoittajalle. Myyntiprosessi on nykyaikainen ja hyödyntää tehokkaita markkinointikanavia potentiaalisten ostajien löytämiseksi. Pystymme tarjoamaan kustannustehokkuutemme ansiosta sijoittajalle edullisen välityspalkkion, joka ei syö sijoituksen tuottoja. Mikäli sinulla on sijoitusasuntoja joista haluat päästä eroon, ole yhteyksissä, keskustellaan ja katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Sijoittaminen on pitkäjänteistä työtä

 

Asuntosijoittamisessa ei ole oikotietä onneen. Asuntosijoittaminen kannattaa aloittaa sillä, että asettaa omat tavoitteet ja kirkastaa ne itselleen esimerkiksi paperille. Silloin näet omin silmin, miten ja millä tavoin aiot saavuttaa tavoitteesi konkreettisesti. Olemme kirjoittaneet oppaan ensimmäisen sijoitusasunnon ostamisesta. Lue se täältä.

Asuntoihin sijoittaminen on tapa vaurastua

 Jokaisessa sijoitusmuodossa on omat riskinsä ja niistä kannattaa olla tietoinen. Asuntosijoittaminen on kuitenkin hyvin vakaa ja ennustettava tapa vaurastua. Lähde rakentamaan omaa asuntosijoitus-salkkua rauhassa omaksi taloudelliseksi turvaksesi. Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta, lataa kirjoittamamme 15 vinkin opas suoraan täältä.

 

Seuraa sijoitustasi

Sijoittaessasi asuntoihin on tärkeää, että seuraat sijoituksiasi tarkasti sekä vuokranmaksujen osalta että myös ostamasi asunnon taloyhtiön tilanteen osalta. Pysy kärryillä taloyhtiön kunnossapidon lisäksi kaupungin kehityksestä sekä alueen asuntomarkkinoista. 

Oletko kuullut etänäytöistä? 

Olemme kehittäneet palvelun joka mahdollistaa asuntonäyttöjen järjestämisen etänä kiinteistönvälittäjän ohjaamana. Tämä palvelu sopii erityisesti sijoittajalle, jonka asunto-osake tai osakkeet sijaitsevat eri paikkakunnalla missä itse asuu. Versus Asunnot myy palvelun valmiina ratkaisuna, ja voit lisätä sen mukaan palvelupakettiin kun rakennat tarjoustasi. Etänäyttö säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa. Samalla se tarjoaa potentiaaliselle ostajalle mahdollisuuden tutustua asuntoon välittäjän aikatauluista riippumatta, silloin kuin hänelle sopii.

Kuinka asuntosijoittamisessa kannattaa lähteä liikkeelle?

 

Asuntoihin sijoittaminen kannattaa aloittaa rauhassa ja harkiten. Tutustu valitsemaasi markkinaan, käy läpi asuntokohteita ja analysoi niitä. Opit pikkuhiljaa käymään läpi sopivia kohteita. Aseta itsellesi tavoitteet ja sijoitussuunnitelma pitkällä tähtäimellä. Olemme kirjoittaneet aiheesta oppaan nimeltä ”15 vikkinä ensimmäisen sijoitusasunnon ostoon”. Siitä saat hyvät eväät, joilla lähteä liikkeelle. Lataa opas täältä.

Oletko myymässä sijoitusasuntoa?

 

Versus Asuntojen välityskonsepti sopii erittäin hyvin sijoittajalle ja sijoitusasunnon myyntiin. Uskomme, että asunnon omistajana tiedät paljon sellaista, mitä välittäjä ei välttämättä osaa tuoda esiin. Tämä on vahvuus ja pitämällä asuntonäytöt itse, säästät sijoitusasuntosi tuotoissa tuhansia euroja. Säästyneet eurot voit käyttää vaikka seuraavan asunnon käsirahaosuuteen. Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

Versus Asunnot on hoitanut nopeasti ja luotettavasti asuntojemme vuokraamista sekä myymistä. Kun on paljon tulipaloja eri paikoissa, niin on tärkeää, että kiinteistönvälitysliikkeen edustajaan saadaan nopeasti yhteys, asiat selviksi ja homma toimii. Ei ole aikaa odottaa koko viikkoa. Versus Asuntojen markkinointi ja myynti-ilmoitukset ovat olleet laadukkaita sekä monipuolisen oivaltavia, mistä pidämme myös. Tulemme jatkamaan yhteistyötä. Suosittelemme heitä välittäjiksi. 

Johannes Karhu

Seinäjoki, Rakennus K.Karhu Oy

Valitsin Versus Asunnot siitä syystä, että Jussi oli alusta asti hyvin motivoitunut välittämään asuntoni nopealla aikataululla, mutta hinnasta yhtään tinkimättä. Pidin siitä, että prosessi lähti heti sujuvasti liikkeelle. Asuntoni myytiin neljässä päivässä pyyntihinnalla. Näytössä kävijöiltä tuli paljon positiivista palautetta siitä, että minä omistaja pidin itse näytöt ja pystyin kertomaan mm. naapureista. Todellakin enemmän, kuin hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen erittäin vahvasti!

Janika Tommila

Tampere

Kiinteistönvälitystä valtakunnallisesti

 

Toimimme valtakunnallisesti ja välitämme vain osakkeellisia huoneistoja, eli kerrostaloasuntoja, rivitaloja, erillistaloja, luhtitaloja sekä paritaloja yli 4 huoneiston yhtiöistä. Asuntokohteen välitystä hoitaa meillä aina laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV).

Sijoittajablogi

Oletko asuntosijoittaja? Niin mekin. Blogistamme voit lukea hyödyllisiä, ajankohtaisia ja käytännönläheisiä vinkkejä asuntosijoitukseen. 

Blogi: Nämä sinun tulee tietää taloyhtiöremonteista

Blogi: Nämä sinun tulee tietää taloyhtiöremonteista

Taloyhtiön remontit ovat yleensä se iso paha susi, jota pelätään ja vieroksutaan kuin ruttoa. Remontit ovat ehkä kaikista eniten keskustelluin aihe, kun puhutaan asuntoihin sijoittamisesta tai oman kodin hankinnasta. Onkohan putkiremontti tehty? Mitä remontteja on...

Blogi: Kuinka puran vuokrasopimuksen laillisesti?

Blogi: Kuinka puran vuokrasopimuksen laillisesti?

Vuokrasuhteen purkaminen on erittäin harmillinen homma mutta samalla onneksi suhteellisen harvinainen tapahtuma. Yleensä erinäisillä sovitteluilla ja avoimella keskustelulla saadaan aikaan se, että varoittamiseen tai purkamiseen asti ei tarvitse edetä. Mikäli...

Blogi: 10 vinkkiä mitä huomioida asunnon ostamisessa

Blogi: 10 vinkkiä mitä huomioida asunnon ostamisessa

Ennen asunnon ostamista, on hyvä miettiä muutamia seikkoja, jotka ovat tärkeitä niin sijoittajalle kuin omistusasujalle. Asunnon ostaminen on hyvin usein tunneasia, mutta kylmille faktoille ja raa'alle datalle kannattaa antaa tilaa. Tutki tarkkaan, mitä taloyhtiö...

Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista sijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

› Liity sijoittajien sähköpostilistalle

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala, LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi