Liiketoimintakauppa. Versus Asunnot osaksi Asuntoneuvoja -konsernia.

Asiakkaille tiedoksi. Versus Asunnot jatkaa toimintaa normaalisti osana Asuntoneuvoja -konsernia, palvellen jatkossa Suomen Asuntoneuvojan asiakaskuntaa.

Tiedote 19.4.2022:

Versus Asunnot on nyt osa Suomen Asuntoneuvoja -konsernia

Suomen Asuntoneuvoja Oy vahvistaa asuntoliiketoiminnan kasvua toteuttamalla liiketoimintakaupan, jossa seinäjokelainen kiinteistönvälitykseen erikoistunut Versus Asunnot Oy sulautuu osaksi Suomen Asuntoneuvoja -konsernia.

Suomen Asuntoneuvojan ja Versus Asuntojen kumppanuus on ollut tiivistä jo syksystä 2021 saakka. Liiketoimintakaupan myötä Versus Asuntojen toimitusjohtaja Jussi Takala siirtyy virallisesti Suomen Asuntoneuvoja -konsernin palvelukseen ja vastaa jatkossa sekä kodin myynnin että välitysliiketoiminnan kokonaisuudesta ja kehityksestä. 

– ”On hienoa päästä mukaan Suomen Asuntoneuvojan menestyksekkääseen tarinaan. Tuon omalta osaltani taloon ennen kaikkea modernia otetta kotien myyntiin. Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää luoda asiakkaalle erityinen, lisäarvoon nojaava palvelukokemus, ja myös Asuntoneuvojalla tulemme nojaamaan vahvasti tähän ajatukseen, kuvaa Versus Asuntojen toimitusjohtaja Jussi Takala.”

Versus Asuntojen sulautuminen yhteen Suomen suurimmista rakennuttajayhtiöistä mahdollistaa kehityspolun, jossa Suomen Asuntoneuvoja voi tarjota tarjota asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua niin asunnon ostoon, omistamiseen kuin jälleenmyyntiin liittyen.

 ”Liiketoimintakaupan myötä meillä on entistä parempi kyky luoda asiakkaillemme lisäarvoa erilaisissa asunnon ostamiseen ja myymiseen liittyvissä tarpeissa. Olen erityisen iloinen, kun saamme Jussin kaltaisen henkilön vastaamaan kotien myynnistä ja välitystoiminnasta, kertoo Suomen Asuntoneuvojan toimitusjohtaja Joonas Ankkuri.”

Lisätietoja: 

Jussi Pohto 
Suomen Asuntoneuvoja Oy
Liiketoimintajohtaja 
jussi.pohto@asuntoneuvoja.fi                           
+358 40 1698010

Jussi Takala
Versus Asunnot Oy
Toimitusjohtaja 
jussi.takala@asuntoneuvoja.fi
+358 40 169 8010

Aineistot medialle:
Anu Ylänen
anu.ylanen@asuntoneuvoja.fi
+358 50 307 5022

Suomen Asuntoneuvoja Oy

Suomen Asuntoneuvoja rakennuttaa uudiskohteita ympäri Suomen ja auttaa asiakkaita vaurastumaan tukemalla oman kodin ja sijoitusasunnon ostamisessa ja omistamisessa. Yhtiön toimintaa ohjaa vahva sitoutuminen turvata ja sujuvoittaa asiakkaan vaurastumismatkaa. Asuntoneuvojan tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua tulevina vuosina. Lisätietoa osoitteessa asuntoneuvoja.fi.

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.