Virtuaalistailaus

Mitä tarkoittaa asunnon virtuaalinen stailaus?

Asunnon virtuaalinen stailaus tarkoittaa huoneiston valokuvien pohjalta tehtävää vaativaa kuvankäsittelyä, jossa poistetaan mm. vanhat huonekalut, parannetaan seinäpintoja, vaihdetaan lattiamateriaaleja, lisätään uudet huonekalut ja yleisesti parannetaan huoneiston tunnelmaa. Virtuaalistailauksen tavoite on luoda asunnosta kiinnostuneelle mielikuva siitä, millainen potentiaali huoneistossa on muutoksien, remontin ja eri sisustusvalintojen jälkeen. Ammattilaisten suunnittelema virtuaalistailaus ei ole vain kuvankäsittelyä, vaan se on tarkkaa työtä, oikeiden sisustuselementtien valintaa sekä mielikuvien luomista.

Konkretisoidaan potentiaali ostajalle

Mahdollisia muutoksia on vaikea kuvitella ilman konkreettisia esimerkkejä. Virtuaalistailauksen avulla voidaan hyvin havainnollistaa mitä 5000 euron pintaremontilla tai huonekaluvalinnoilla voidaan saada aikaan. Ostajalle nämä ovat selkeästi ostamista helpottavia elementtejä. Virtuaalistailaukseen kannattaa ehdottomasti panostaa sellaisissa kohteissa, jotka muutenkin vaativat esimerkiksi pintojen uusimista ja joiden potentiaali tulisi esiin pelkästään kauniilla sisustuksella.

 

Vaikuta ostopäätökseen

Virtuaalistailauksen tavoite on edistää myyntiä kustannustehokkaasti. Remontin tarpeessa oleva tai tyhjä huoneisto on oiva tilanne toteuttaa stailaus. Konkreettinen fyysinen stailaus voi maksaa tuhansia euroja, kun taas virtuaalistailaus on kustannuksiltaan pikemminkin satasia.

Virtuaalistailauksen avulla saadaan asuntoon yllättävästi lisää ilmettä. Tyhjää asuntoa on paljon helpompi myydä stailatuilla kuvilla, sillä stailauksen perusteella näkee paremmin asunnon käytännön mahdollisuudet. Virtuaalistailaus voidaan tehdä myös huoneistoon joka on jo kalustettu.

Jussi

Tutustu virtuaalistailaukseen

Olemme koostaneet kohteista ennen ja jälkeen kuvituksen, josta saat hyvän käsityksen, minkälaisen mahdollisuuden asunnon myynnissä virtuaalistailaus mahdollistaa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Olemme laillistettu kiinteistövälitysliike. Toimistomme sijaitsee Seinäjoella, mutta välitämme asuntoja valtakunnallisesti. Sinua palvelee aina laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) suorittanut välittäjä. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala, LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi 

› Lue yrityksemme tarina

 

 

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.