Blogi: Osta, remontoi ja myy. Kuinka toimintamallimme sopii tähän?

Kuinka Versus Asuntojen toimintamalli sopii sinulle kun ostat, remontoit ja myyt?

Versus Asuntojen kiinteistönvälityksen malli on saanut hyvän vastaanoton ja asiakkaat ovat ottaneet sen monilla eri paikkakunnilla omakseen. Helppo toimintatapa ja edullinen palkkio ovat niitä asioita, jotka painavat monen vaakakupissa, mutta ehkä vielä sitäkin enemmän hyvä ja laadukas palvelukokonaisuus. Asunnon myynti ja asiakaspalvelu ovat monen asian summa, eikä siitä kokonaisuudesta saa puuttua yhtään toimivaa palasta. Seuraavassa olemme koonneet muutaman syyn siihen, miksi kiinteistönvälityksen konseptimme sopii erityisesti asuntoflippaajille eli niille, jotka ostavat, remontoivat ja myyvät asunnon eteenpäin.

1. Tunnet taloyhtiön ja tiedät, mitä siellä on menossa

Yleensä kun asuntoflippaajan omat rahat ovat kiinni vankasti ostettavassa kohteessa, tulee taloyhtiön paperit ja taustat tutkittua erityisen tarkkaan. Niin tekee myös kiinteistönvälittäjä yleensä, mutta omistajalla itsellään on vielä erilainen intressi tutustua taloyhtiöön sijoitusmielessä. Kun tunnet alueen ja taloyhtiön hyvin, voit myös itsevarmasti kertoa siitä eteenpäin asunnon esittelytilanteessa. Todennäköisesti olet itse analysoinut kohdetta sijoitusmielessä ja ottanut huomioon monia asioita ennen ostoa, joten nämä asiat ovat edelleen relevantteja, kun myyt asuntoa eteenpäin.

2. Tiedät tasan tarkkaan, kuinka remontti on tehty

Monia ostajaehdokkaita kiinnostaa erityisesti se, kuinka remontti on tehty ja miten materiaalit on valittu tai istuvat huoneistoon. Kun henkilö joka itse remontoi asunnon ja vielä osallistuu mukaan myyntiiprosessiin, hän osaa taatusti kertoa myös remontin kulusta ja siitä, miksi on päädytty tiettyihin materiaaleihin tai värivalintoihin. Tällainen syvällinen tieto ostajan suuntaan luo luottamusta, mihin tavallinen välittäjä ei pysty ilman että olisi itse ollut remontoimassa asuntoa. Asiakasta ei kannata hukuttaa informaatioähkyllä remontista, mutta hyvä ja vankka tietämys siitä kuinka se on mennyt, on erityisen hyvä asia ostopäätöksen tueksi.

3. Säästät jopa 70% välityspalkkiossa

Asuntoflippaajan päällimmäinen tavoite on tehdä remontilla voittoa. Jos välityspalkkio syö suuren osan asunnon potentiaalisesta myyntivoitosta, ei toiminta ole lähtökohtaisesti niin kannattavaa. Versus Asuntojen mallissa säästät keskiarvolta välityspalkkiossa jopa 70%, joka on merkittävä säästö lopuksi kun lasketaan, mitä jää viivan alle. Yleensä se on useita tuhansia euroja. Kiinteä välityspalkkiomme 2350€ + asiakirjakulut eivät syö liiaksi asuntoflippauksesta syntynyttä voittoa. Vaikka hinta on edullinen, on palvelumme laatu silti korkea monilla eri osa-alueilla. Käytämme parhaita mahdollisia markkinoinnin työkaluja sekä pidämme huolen siitä, että asunnon myyntiin panostetaan. Lue lisää kiinteistönvälityksemme mallista täältä.

4. Näytöt pidetään koska sinulle sopii

Kun olet itse pitämässä asuntonäyttöjä ja ehkä samalla myös touhuamassa asunnolla, voidaan asuntonäytöt järjestellä joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Monet muutkin käytännönasiat jotka vaativat aikataulujen järjestelyä, onnistuu aika luontevasti kun osallistut itse mukaan prosessiin. Ylimääräinen aikataulujen siirtely ja sopiminen vähenee kun tiedät itse, missä mennään ja paljonko kello on. 

5. Paras myyjä on se kuka ei myy mitään

Moni miettii, että osaako myydä itse vai eikö. Meidän mielestä asunnon omistaja on paras myyjä monellakin eri mittarilla. Kiinteistönvälittäjämme on tukena taustalla ja vaikeissa tapauksissa auttaa sinua, mutta itse ”myyntitilanne” eli asuntonäyttö on paras järjestää myyjän toimesta. Tavoitteenamme on antaa ostajaehdokkaalle jo ennakkoon parhaan mahdollisen kuvan sekä tiedon myytävästä huoneistosta, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että hän tulee paikan päälle enää toteamaan kohteen olevan sellainen kuin kuvissa ja materiaaleissa. Tähän päälle kun lisätään vielä se, että myyjä tuntee asunnon kuin omat taskunsa, kasvattaa se luottamusta ostajaehdokkaan suuntaan. Paras tapa ”myydä” on antaa asiakkaan rauhassa tutkia paikkoja ja tutustua huoneistoon. Mikäli kysymyksiä ilmenee, niin niihin kannattaa pyrkiä vastaamaan paikanpäällä. Jos ostaja esittää kysymyksiä, joihin et osaa vastata, voit kirjata ne ylös ja kertoa kiinteistönvälittäjän palaavan aiheen tiimoilta hänelle.

6. Sinä pidät näytöt ja olet läsnä kaupanteossa, me hoidamme kaiken muun

Versus Asuntojen kiinteistönvälityksen mallissa tarjoamme sinulle täyden tuen, kattavan markkinointikoneiston sekä osaamisen asunnon myyntiin sillä erotuksella, että olemme vain edullisempi. Se miksi pystymme olla edullinen on se, että toimintamallimme on erittäin tehokas ja digitalisaatio on otettu vahvasti osaksi liiketoimintamalliamme. Se ei tarkoita palvelun laadusta tinkimistä, vaan tehottomien toimintatapojen jättämistä pois laskuista. Voit lukea lisää toimintamallistamme täältä ja olla kiinteistönvälittäjäämme yhteydessä. Tässä alla vielä listattuna, mitä palvelumme sisältää.

– Asunnon valokuvaus ammattikuvaajan toimesta
– Kiinteistönvälittäjän tuki (LKV)
– Huoneiston katselmus
– Aloituspaketti postitse asuntonäyttöjen tueksi
– Monikanavainen markkinointi
– Lakisääteiset esitteet, niiden suunnittelu ja toimitus
– 2D ja 3D kalustetut pohjakuvat markkinointiin
– Myynti-ilmoitukset asuntoportaaleihin
– Asiakirjat ja selvitykset
– Kohteen hinnoittelu
– Yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
– Tarjousprosessi / myyntineuvottelu
– Pankkien väliset neuvottelut
– Kauppakirjat
– DIAS (Digitaalinen asuntokauppa)
– Lakisääteiset ilmoitukset isännöitsijälle
– Varainsiirtoveroilmoitukset ostajan puolesta
– Yhteydenpito koko prosessin ajan

 

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.