Asuntonäytöt etänä

Asuntonäytöt koska tahansa, mistä tahansa, resursseja säästäen

Olemme ottaneet käyttöön Suomen ensimmäisenä kiinteistönvälittäjänä etäohjattavat asuntonäytöt. Nyt sinun on mahdollista ostaa lisäpalveluna huoneistosi myyntiin etäohjaus, jonka avulla asunnon myynti helpottuu eikä sinun tarvitse käydä pitämässä asuntonäyttöjä. Versus Asunnot hoitaa etäohjauksen kokonaisuudessaan.  

Nopeutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.

Asuntonäyttöjen järjestäminen etänä säästää aikaasi sekä kustannuksiasi. Asuntonäyttöjen pitäminen etänä ei rasita arjen aikatauluja tai vie resursseja jostain muusta, sinulle tärkeästä. Tämä ei tarkoita sitä, että palvelukokemus rapautuisi tai kokisi kolauksen vaan päinvastoin. Asuntosi potentiaalinen ostaja pääsee tutustumaan asuntoon rauhassa, oman aikataulunsa mukaan turvallisesti kiinteistönvälittäjän valvoessa näyttöä etänä.  

%

Säästää aikaasi

Etäohjattu näyttö on turvallinen

Suosittelemme etäohjattuja asuntonäyttöjä erityisesti niille, jotka haluavat myydä kalustamattoman asuntonsa. Etänäyttö sopii hyvin silloin, kun asut itse eri paikkakunnalla kuin myytävä asunto. Pidämme huolen turvallisuudesta tunnistamalla etänäyttöön tulevat asiakkaat vahvasti pankkitunnuksilla tai puhelinvarmenteella. Seuraamme asuntonäytön kulkua reaaliajassa.  

%

Asiakas tunnistetaan

6 syytä valita etänäytöt

1. Helpottaa arkeasi
2. Voit käyttää säästyneen ajan johonkin muuhun
3. Tapa erottua markkinassa
4. Antaa potentiaaliselle ostajalle rauhan tutustua kohteeseen
5. Säästät rahaa
6. Toimit vastuullisesti

Hei sinä rakennusliikkeen edustaja?

Oletko kiinnostunut tehostamaan myyntiäsi kokonaisten kerrostalojen osalta? Asuntonäytöt etänä sopivat loistavasti osaksi palveluasi ja tehostavat myyntiäsi. Lisäksi säästät tuhansia kustannuksissa sekä säästät resursseja.

UUTTA:

Etänäyttö ja avaus

Olemme Suomen ensimmäinen kiinteistönvälitysliike joka hyödyntää etäohjattuja asuntonäyttöjä ja tähtää näin entistä tehokkaampiin sekä ekologisempiin ratkaisuihin. Et ole enää koskaan riippuvainen välittäjän aikatauluista, vaan voit tutustua asuntoon juuri silloin kuin sinulle sopii.

Ekologinen – turvallinen – vaivaton – 24/7


Sijoittajalistalle?

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista myyntiin tulleista sijoituskohteista. Laskemme sijoittajan tärkeimmät avainluvut sinulle valmiiksi.

› Liity sijoittajien sähköpostilistalle

Ota yhteyttä

VERSUS ASUNNOT OY
Jussi Takala – Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
040 215 7570
jussi.takala@versusasunnot.fi

yhteys
tarjouspyyntö

Tarjouspyyntölomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.